Ca La Font

EL BAGES

PRODUCTES KM0

Add to Wishlist

Capsicum

12,34 

El Capsicum és ideal per calmar el dolor reumàtic, dolor de vèrtebres, lumbàlgies, contractures musculars… Fet d’olis vegetals i extractes vegetals. Et farà sentir molt millor!

Add to Wishlist

Carbonat de sodi

4,07 

L’ús habitual del carbonat de sodi és per a estovar l’aigua dura per a rentar. També, és un excel·lent desgreixant i es pot emprar en escalada.

Add to Wishlist

Desgreixant Rós

9,63 

Rós és un desgreixant fabricat a partir d’olis vegetals i extracte de cítrics. És molt potent per a la neteja de campanes, estris de cuina i acer inoxidable.

Add to Wishlist

Difusor Micra

16,64 

Difusor d’aromes portàtil! Te’l pots endur a la feina, a casa, al bar… El connectes a un endoll USB i una goteta d’oli essencial o sinergia. I omple els pulmons d’olor!

gel-higienitzador-terpenic-500ml
Add to Wishlist

Gel higienitzador

10,26 

Gel hidroalcohòlic higienitzador de Terpenic, per a una neteja a fons de les mans i els braços per a desinfectar-te bé. Conté àloe vera i glicerina com a actius hidratants per a protegir la pell dels alcohols.

Contingut en alcohol > 70%

Format 500 ml.

Add to Wishlist

Llevesn

6,25 

Llevesn és un descalcificant natural, molt efectiu per a remoure amb facilitat les restes de calç que ens trobem en les aixetes, mampares, etcètera. Apte per SQM.

Add to Wishlist

Llevesn gel

7,88 

El descalcificant en gel es per remoure la calç en llocs amb força acumulació o complicats de treure respectuós amb la pell i el medi-ambient.

Add to Wishlist

Multiusos Tinilip

5,51 

Tinilip un multiús fet amb sabó de coco que et sorprendrà com netejavidres i superfícies, sense necessitat d’esbaldir. No s’entela el mirall.

Add to Wishlist

Netejavidres i inox Tiwlip

5,51 

Tiwlip és el netejavidres de Ca la Font, que t’ajudarà a una neteja i desinfecció a fons. Excel·lent per l’inoxidable, s’eixuga molt de pressa.

Nóinín, netejaor de terres
Add to Wishlist

Nóinín, netejador de terres

5,63 

D’eixugat ràpid i desinfectant. No deixa llapisseres. Si tens gossos o gats a casa, no tindràs males olors en fregar el terra. Apte per a SQM.

arbol-te-10ml-terpenic
Add to Wishlist

Oli essencial arbre del Tè

7,54 

El rei, el més popular. Què dir, bactericida, antibiòtic, fungicida… Serveix per a la candidiasi.

Add to Wishlist

Oli essencial d’espígol

12,26 

L’oli essencial per excel·lència. El més conegut. És un calmant, antidepressiu, ajuda a cicatritzar ferides i va molt bé per cremades. Imprescindible.

Add to Wishlist

Oli essencial ravintsara

11,44 

Aquest oli essencial és un bon antivíric que està responent molt bé. Emprat en aromateràpia, neteja l’ambient de virus en l’aire. Molt interessant per tenir a la farmaciola.

Add to Wishlist

Sinergia Fum Fum

10,41 

Si ets fumador o ets en un espai amb fumadors, la sinergia Fum-Fum eliminarà l’olor del tabac i t’omplirà de bona olor i benestar allí on et trobis.

sinergia-up-30ml-terpenic
Add to Wishlist

Sinergia Up

12,79 

La sinergia Up està pensada per espavilar-te tant de cap com de cos. No substitueix pas el cafè o te, però n’allarga els seus efectes.

Add to Wishlist

Siol

7,75 

Siol, el lleva-taques de Ca la Font que lleva les taques greixoses deixant-te les peces de roba com noves. Apte per a la neteja a mà o a màquina. 100% natural.

Desinfectant Teuch
Add to Wishlist

Teuch

4,73 

Un desinfectant per a la llar, que substitueix el lleixiu. Transparent, no taca i amb un assecament ràpid.
A diferència del lleixiu, no destenyeix, més aviat protegeix el tint potenciant-ne el color.

Amb una olor que recorda el vinagre, els seus vapors no són tòxics com el lleixiu.

CONDICIONS

Lliurament a tot Catalunya.

L’enviament sol ser de 24 hores o al primer dia laborable.

Amb la Covid-19 agrupo les comandes per atendre un cop a la setmana els transportistes. Intento servir els dimecres per tal que el dijous o divendres tothom ho tingui a casa.

Tota comanda malmesa és retornada i canviada per una de nova. Sense despeses extres per part de la clienta.

DADES DE CONTACTE

Ca la Font
T. 936 281 254

TwitterFacebook

QUI SOM CA LA FONT

Sóc en Josep Maria Rovira, propietari de Ca la Font.

A causa de la poca oferta de productes naturals de neteja per a la llar, em vaig proposar de fer-ne. Ara tinc una llista de productes per a la neteja de la llar, sense additius sintètics, colorants, conservants o perfums afegits. Bona part d’ells, aptes per a persones amb sensibilitat química múltiple, fibromiàlgia o síndrome de la fatiga crònica.

Els productes són respectuosos amb el mediambient reintegrant-se en un termini de 30 dies. Són fabricats per mi, per tant a Catalunya i, la majoria dels proveïdors són de Catalunya.