REVOLUCIONEM LA MANERA DE COMPRAR!

A Comprem a casa pots comprar productes locals i de proximitat a productors i petits comerços de Catalunya. Potenciem la compra als productors de la comarca i també als que elaboren un producte de qualitat i volen fer enviaments a tot Catalunya. Perquè quan comprem a casa, estem comprant directament als productors locals i al petit comerç de proximitat i tots hi sortim guanyant.

CERCA PER COMARCA

Dóna suport als productors i comerços de la teva comarca fent compres de proximitat i km 0. Troba la teva comarca al menú i mira quins productors i comerços ja ofereixen botiga online. T’ho portaran a casa o recolliràs al seu establiment.

QUI ENVIA A LA TEVA COMARCA?

Consulta el nostre cercador de Catalunya per saber quins productors i comerços locals catalans fan entregues a la teva comarca. Utilitza el filtre “zona d’entrega” per saber qui envia a la teva zona. Pots filtrar també per comarca d’origen del productor i per tipus de producte.

SURT DE DUBTES

VENEU A TOT CATALUNYA?

Com a plataforma de promoció donem la benvinguda a tots els petits comerços i productors de Catalunya que s’hi vulguin afegir per vendre els seus productes online. Ara bé, cada venedor pot triar a quines poblacions o comarques fa l’entrega. Per això, dividim el web per comarques perquè sigui més fàcil trobar productes de proximitat del teu entorn. Fes servir el filtre “Zona d’entrega” al cercador de productes de proximitat de Catalunya per saber quins productors poden fer enviaments a la teva comarca.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ!

COM ES FAN LES ENTREGUES?

Consulta la pàgina de cada productor o petit comerç per saber les condicions de comanda, horari d’entrega, límit geogràfic d’entrega… i altres dubtes que puguis tenir. Les teves dades de comanda i dades d’entrega es comparteixen amb el venedor productor perquè pugui preparar la comanda i entregar-te-la a casa.

COM ES FA EL PAGAMENT?

Fas el pagament directament al productor o petit comerç i és ell/a qui tria quina és la forma de pagament. Actualment des de Comprem a casa proposem quatre formes de pagament : en efectiu (contra reembors), transferència bancària, bizum i tpv virtual. El productor o petit comerç et dirà quina és la seva forma de pagament establerta. En cas que només sigui possible el pagament contra reembors, l’hauràs de fer en el moment que t’entreguin la comanda a casa.

PUC FER UNA COMANDA QUE INCLOGUI DIVERSOS VENEDORS?

No. Com que cada productor o petit comerç és independent, cal que finalitzis la comanda amb cada venedor, abans d’iniciar altres comandes. Cada productor té el seu sistema de pagament i entrega.

HI HA INTERMEDIARIS EN LA COMPRA?

No. Quan compres a través de compremacasa.cat, la teva comanda arriba directament al productor o petit comerç, sense cap més intermediari. Són ells qui la reben íntegrament, qui la preparen i qui te l’entreguen a casa en màSi hi ha algun problema amb l’entrega, seran ells mateixos qui es posaran en contacte amb tu per resoldre-ho.

El rol de Comprem a casa és el d’oferir una pàgina web a cada comerç / productor / artesà per tal que pugui vendre els productes online de forma fàcil.

HI HA COMPRA MÍNIMA?

Cada venedor posa les seves pròpies condicions de compra mínima. Trobaràs aquesta informació a la pàgina de cada producte. Si tens dubtes, pots posar-te en contacte amb el venedor.

COMPREM A CASA ES QUEDA UNA COMISSIÓ DE CADA VENDA?

No. Tot el preu de la comanda va a parar al productor o petit comerç. Nosaltres no volem ser intermediaris sinó una plataforma de promoció d’aquests petits comerciants, emprenedors i artesans que treballen tan a prop nostre. Per això, el nostre model de negoci és una subscripció mensual a càrrec del venedor.

PUC FER UNA COMANDA COL·LECTIVA?

Sí, i t’animem a fer-ho per reduir entre tots els costos de transport i mediambientals. Parla amb els teus amics, familiars i veïns i feu una compra conjunta. Tots hi sortim guanyant.

POT VENDRE QUALSEVOL TIPUS DE COMERÇ?

No. Volem potenciar només el petit comerç i productors. Creiem que els grans comerços i supermercats tenen altres eines per vendre per internet. Volem ajudar el comerç local i autòcton de la comarca a fer la revolució i tenir les eines adients per vendre online.

M'HE DE REGISTRAR A CADA BOTIGA ON FAIG UNA COMPRA?

Sí. Cada venedor té una botiga online pròpia. Quan acabis la comanda a la seva botiga t’hauràs de registrar amb un email i contrassenya. Això et donarà accès al menú de control de les teves comandes. Si posteriorment fas una comanda en una altra botiga disponible a comprem a casa (un venedor diferent), t’hauràs de tornar a registrar. Això vol dir que quan vegis l’anotació “ja estàs registrat? connecta’t aquí” només podràs connectar-te en cas que hagis fet una comanda anterior en aquella mateixa botiga. Això ho fem per complir amb tota la legislació vigent de la política de protecció de dades per tal que les teves dades només siguin visibles per a Comprem a casa i el venedor de la botiga en qüestió. Si tens dubtes, contacta’ns i ho aclarim.

TENS MÉS DUBTES? ESCRIU-NOS!