JOCS DE FUSTA FETS A MÀ i CONTES

Us agrada la idea que els vostres fills/es juguin amb joguines de fusta, fetes a mà i de qualitat? L’Associació Cuca de Llum, a banda d’acompanyar famílies en una tasca pedagògica, també dissenya jocs, joguines i contes per a infants. Fan joguines tradicionals, de sempre, que permeten la imaginació de l’infant, el joc lliure i el joc simbòlic.

A la botiga de la Cuca de Llum hi trobareu: jocs tradicionals com cuinetes de fusta, jocs de construcció i tangrams, entre altres jocs divertits per a infants. Molts dels seus jocs poder fer-se servir tant en interior com en exterior. És el cas dels sorrals de fusta, les taules i cadiretes infantils, el joc de picnic

A més a més, han publicat dos contes per a infants i un CD amb cançons. També els podeu comprar online a la seva botiga.

Com deia Pablo Picasso, tot allò que es pot imaginar és real. Juguem!

CUCA DE LLUM

LA GARROTXA

LLIBRES I MÚSICA

Add to Wishlist

CD música El món al verí

10,00

El CD de música “El món al verí” parla dels valors de sostenibilitat, La Mare Terra, els transgènics… 

9 cançons en català i castellà que parlen de temes ben reals.

Add to Wishlist

Llibre El Secret de la Primavera

15,50

El conte infantil “El Secret de la primavera” explica valors ambientals i va adreçat a infants de 2 a 6 anys

Està fet amb colors càlids, il-lustracions a llapis i detalls de color.

Un conte bonic de llegir per aprendre a estimar la natura.

Add to Wishlist

Llibre Què Passa Quan…?

15,00

“Què passa quan… ?” és un conte infantil sobre conflictes i gestió emocional. Ideal per a infants de 5 a 10 anys. Il-lustracions a llapis de color.

Us encatarà a grans i petits, i us permetrà parlar de la gestió que fem de les emocions.

JOCS EXTERIOR / INTERIOR

Add to Wishlist

Cuineta Gran

195,00

Ciuneta mida gran, de fusta, feta artesanalment. Color fusta, tenyida amb tints naturals És una cuina de joc simbólic que serveix tant per exterior com per interior. 

Add to Wishlist

Cuineta Petita

95,00

Ciuneta mida petita, de fusta, feta artesanalment. Color fusta, tenyida amb tints naturals És una cuina de joc simbólic que serveix tant per exterior com per interior. 

Add to Wishlist

Taula

125,00

Taula baixa de fusta. Serveix tant per exterior com per interior. Color fusta amb tints naturals.

Add to Wishlist

Taula Sorral Exterior/Interior

135,00

Taula amb sorra fina, ideal per recrear diferents ambients i experimentació de textures. Color fusta natural, vermellós i marró fort.

JOCS I JOGUINES

Add to Wishlist

Kabbla 1 Gran

145,00

El Kabbla és un joc de peces de construcció. Aquest inclou 200 peces de fusta. Es tracta d’un joc no estructurat. Presentació en una caixa de fusta o bossa de tela. Color fusta natural.

Add to Wishlist

Kabbla 2 Mitjà

65,00

El Kabbla és un joc de peces de construcció. Aquest inclou 96 peces de fusta. Es tracta d’un joc no estructurat. Presentació en una caixa de fusta o bossa de tela. Color fusta natural.

Add to Wishlist

Kabbla 3 Petit

39,00

El Kabbla és un joc de peces de construcció. Aquest és inclou 48 peces de fusta. Es tracta d’un joc no estructurat. Presentació en una caixa de fusta o bossa de tela. Color fusta natural.

Add to Wishlist

Tangram

28,00

El Tangram és un joc de lògica i matemàtica per construir figures proposades amb unicament 7 peces.

1. JOGUINES i JOCS DE FUSTA

El primer pilar de l’Associació Cuca de Llum és crear, dissenyar i construir materials pedagògics i de joc, per a infants en l’etapa d’educació infantil. Els fan de forma artesanal i amb materials naturals, com la fusta.

2. TALLERS i FORMACIONS

L’Associació també ofereix tallers i formacions per famílies i educadors/es. Són tallers relacionats amb l’acompanyament emocional i la gestió de conflictes. També ofereixen conta-contes.

3. CONTES AMB VALORS

També auto-editen la col·lecció “Contes que acompanyen” que parlen dels valors ambientals, els conflictes i la gestió de les emocions. Són contes per a infants de 3-10 anys.

ASSOCIACIÓ CUCA DE LLUM

L’Associació Cuca de Llum neix a partir de les inquietuds d’un grup de professionals alhora que pares i mares amb una finalitat comuna: l’educació.

Treballem en diferents àmbits; un dels quals és crear, dissenyar i construir de forma artesanal i amb materials el més naturals possible com la fusta, diferents materials pedagògics i de joc per a infants en l’etapa d’ educació infantil.

Oferim formacions i tallers per a famílies i educadors/es en acompanyament emocional i gestió de conflictes, així com conta-contes i també treballs en permacultura aplicada als espais educatius.

Dins dels nostres projectes hi encabim l’autoedició de la col·lecció “Contes que acompanyen”, amb els títols:

  • “El Secret de la primavera” (il-lustrat a llapis i amb detalls de color)
  • “Què passa quan…? (il-lustrat amb llapissos de color)
  • Amb la compra d’aquests dos títols participeu a l’edició del tercer títol.

DADES DE CONTACTE

Tel i Whatsapp: 667297641
Correu electrònic: cucadellum@compremacasa.cat
Instagram: @cuca.dellum

CONDICIONS D'ENTREGA I DESPESES D'ENVIAMENT

Enviaments i entregues

  • Els jocs més voluminosos s’enviaran a través d’empresa de missatgeria i són uns 25€ de cost adicional.
  • Els llibres, CD de música i jocs més petits, els enviem per Correus. Cost adicional: 5€.
  • Si ho desitgeu, podeu recollir sense cap cost, al nostre local de la Garrotxa. Si escolliu aquesta opció, estarem encantats de rebre’us

 

Temps d’entrega

El temps d’entrega pot variar segons si tenim la joguina en estoc o no està encara fabricada. Per als llibres i CD de música disposem d’estoc immediat. Per alguns jocs més voluminosos (cuinetes, sorrals…), caldran uns dies de fabricació. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si desitgeu saber les dates exactes. cucadellum@compremacasa.cat o per telèfon / whatsapp 667297641

 

Jocs artesanals i pedagògics:
A l’Associació Cuca de Llum dissenyem, creem i construïm artesanalment jocs i joguines per a infants en etapa d’educació infantil, utilitzant materials el més naturals possibles, com la fusta i altres materials pedagògics.