Pa de Llavors
2,50 € – 4,20 €Ingredients:
80% Blat integral, 20% Sègol integral, massa mare i sal.
Amb llavors de sèsam, carbassa, girasol, lli marrò i rosella.
Ingredients:
80% Blat integral, 20% Sègol integral, massa mare i sal.
Amb llavors de sèsam, carbassa, girasol, lli marrò i rosella.
Ingredients:
95% Espelta integral, 5% Sègol integral, massa mare i sal.
Ingredients:
75% Blat integral, 25% Sègol integral, massa mare i sal.
100% Fajol integral, llevat fresc i sal.
Pa fet en motlle.
* És un pa que conté traces de gluten, no és apte per a celíacs.
Ingredients:
100% Blat integral, llavors de girasol i lli marrò, massa mare i sal.
Format: 250 gr
És un pa de farina blanca molt airejat i tou a dins.
Ingredients:
Blat, oli d’oliva, massa mare, llevat fresc i sal.
Format: 250 gr.
És un panet tou de farina blanca, per fer entrepans.
Ingredients:
Blat, mantega, llet de civada, llevat fresc, sucre i sal.
Format: 100 gr.
És un panet dolç de farina blanca, per esmorzar o berenar.
Ingredients:
Blat, gotes de Cacau 54%, sucre, mantega, llet de civada, llevat fresc i sal.
Format: 275 gr.
Galetes seques fetes amb farina, flocs de civada, oli de girasol, llet de civada, sucre, sal i bicarbonat de sodi.
IMPORTANT: En fer pans de fermentació lenta (fins a 24 h), necessito rebre la comanda un dia abans per l’entrega al forn de pa i dos dies abans per l’entrega als mercats.
RECOLLIDES A:
– Al forn (Vall de Bianya): els dijous, divendres i dissabtes de 16 a 20 h.
– Mercat de Ripoll: Els dissabtes al matí de 9 a 13 h al c. de l’Escorxador.
– Mercat de Santa Pau : Els diumenges al mati de 9 a 13 h a la Carretera GI-524 km.3
Per qualsevol demanda diferent, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi per telèfon o correu electrònic.
Hola, sóc l’Acant i sóc el forner de la Coubeta. És un forn de pa molt petit situat a casa nostra, en el coll de Coubet, en el límit entre la Garrotxa i el Ripollès. Aquí, elaboro pans amb massa mare, de fermentació lenta, que li dona un sabor característic i una molt bona conservació. La qualitat de les farines, de productors de Catalunya, també hi ajuda. Utilitzo varietats antigues de blat com la florència aurora o la xeixa, però també l’espelta, el fajol i el sègol. Totes elles són varietats amb un contingut baix en gluten, que combinat amb l’acció de la massa mare, dona un pa al mateix temps més nutritiu i més digest. Faig essencialment pans integrals, però també alguns pans blancs, i pans especials. Tots els pans són cuits al forn de llenya.