La Coubeta Forn de pa

ENTRE LA GARROTXA I EL RIPOLLÈS

ESTEM DE VACANCES!

TORNEM EL DIJOUS DIA 9 DE JULIOL.

_

A partir del dilluns dis 6 podreu fer de nou les vostres comandes.

Gràcies!

CONDICIONS

IMPORTANT: En fer pans de fermentació lenta (fins a 24 h), necessito rebre la comanda un dia abans per l’entrega al forn de pa i dos dies abans per l’entrega als mercats.

 

RECOLLIDES A:
– Al forn (Vall de Bianya): els dijous, divendres i dissabtes de 16 a 20 h.
– Mercat de Ripoll: Els dissabtes al matí de 9 a 13 h al c. de l’Escorxador.
– Mercat de Sant Joan de les Abadesses: Els diumenges al matí de 9 a 13 h al passeig del Comte Guifré.

Per qualsevol demanda diferent, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi per telèfon o correu electrònic.

DADES DE CONTACTE

LA COUBETA FORN DE PA
.
Adreça del forn:
N-260A km.97
17813 – La Vall de Bianya

QUI SOM LA COUBETA FORN DE PA

Hola, sóc l’Acant i sóc el forner de la Coubeta. És un forn de pa molt petit situat a casa nostra, en el coll de Coubet, en el límit entre la Garrotxa i el Ripollès. Aquí, elaboro pans amb massa mare, de fermentació lenta, que li dona un sabor característic i una molt bona conservació. La qualitat de les farines, de productors de Catalunya, també hi ajuda. Utilitzo varietats antigues de blat com la florència aurora o la xeixa, però també l’espelta, el fajol i el sègol. Totes elles són varietats amb un contingut baix en gluten, que combinat amb l’acció de la massa mare, dona un pa al mateix temps més nutritiu i més digest. Faig essencialment pans integrals, però també alguns pans blancs, i pans especials. Tots els pans són cuits al forn de llenya.