La Coubeta Forn de pa

ENTRE LA GARROTXA I EL RIPOLLÈS

TANQUEM PER VACANCES

del 14 de Setembre fins al 7 d’Octubre

PANS I DOLÇOS

Add to Wishlist

Pa de Llavors

2,50 4,20 

Ingredients:

80% Blat integral, 20% Sègol integral, massa mare i sal.

Amb llavors de sèsam, carbassa, girasol, lli marrò i rosella.

Add to Wishlist

Pa d’espelta

2,50 4,20 

Ingredients:

95% Espelta integral, 5% Sègol integral, massa mare i sal.

Add to Wishlist

Pa de Muntanya

2,00 3,70 

Ingredients:

75% Blat integral, 25% Sègol integral, massa mare i sal.

Add to Wishlist

Pa de fajol

3,50 3,70 

100% Fajol integral, llevat fresc i sal.

Pa fet en motlle.

* És un pa que conté traces de gluten, no és apte per a celíacs.

Add to Wishlist

Baguette de llavors

2,00 

Ingredients:

100% Blat integral, llavors de girasol i lli marrò, massa mare i sal.

Format: 250 gr

Add to Wishlist

Pa de coca

2,00 

És un pa de farina blanca molt airejat i tou a dins.

Ingredients:

Blat, oli d’oliva, massa mare, llevat fresc i sal.

Format: 250 gr.

Add to Wishlist

Pa d’hamburguessa

1,00 

És un panet tou de farina blanca, per fer entrepans.

Ingredients:

Blat, mantega, llet de civada, llevat fresc, sucre i sal.

Format: 100 gr.

Add to Wishlist

Pa de xocolata

2,50 

És un panet dolç de farina blanca, per esmorzar o berenar.

Ingredients:

Blat, gotes de Cacau 54%, sucre, mantega, llet de civada, llevat fresc i sal.

Format: 275 gr.

Add to Wishlist

Galetes

0,40 

Galetes seques fetes amb farina, flocs de civada, oli de girasol, llet de civada, sucre, sal i bicarbonat de sodi.

CONDICIONS

IMPORTANT: En fer pans de fermentació lenta (fins a 24 h), necessito rebre la comanda un dia abans per l’entrega al forn de pa i dos dies abans per l’entrega als mercats.

 

RECOLLIDES A:
– Al forn (Vall de Bianya): els dijous, divendres i dissabtes de 16 a 20 h.
– Mercat de Ripoll: Els dissabtes al matí de 9 a 13 h al c. de l’Escorxador.
– Mercat de Santa Pau : Els diumenges al mati de 9 a 13 h a la Carretera GI-524  km.3

Per qualsevol demanda diferent, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi per telèfon o correu electrònic.

DADES DE CONTACTE

LA COUBETA FORN DE PA
.
Adreça del forn:
N-260A km.97
17813 – La Vall de Bianya

QUI SOM LA COUBETA FORN DE PA

Hola, sóc l’Acant i sóc el forner de la Coubeta. És un forn de pa molt petit situat a casa nostra, en el coll de Coubet, en el límit entre la Garrotxa i el Ripollès. Aquí, elaboro pans amb massa mare, de fermentació lenta, que li dona un sabor característic i una molt bona conservació. La qualitat de les farines, de productors de Catalunya, també hi ajuda. Utilitzo varietats antigues de blat com la florència aurora o la xeixa, però també l’espelta, el fajol i el sègol. Totes elles són varietats amb un contingut baix en gluten, que combinat amb l’acció de la massa mare, dona un pa al mateix temps més nutritiu i més digest. Faig essencialment pans integrals, però també alguns pans blancs, i pans especials. Tots els pans són cuits al forn de llenya.